Menu

WebbdesignInternet har idag en dominerade betydelse när det gäller att söka information, hitta kontaktuppgifter, lära om företag eller finna rätt produkt. Med en tillgänglighet över nästan hela världen, 24 timmar om dygnet är en väl utformad webbplats det mest kostnadseffektiva sättet att marknadsföra ditt företag, produkter eller tjänster. Inom det operativa området av marknadskommunikation erbjuder vi:

  • Webbplatser för företag eller föreningar
  • E-Handelslösningar/Webbutiker
  • Webbdesign
  • Programmering
  • SEO / Sökmotoroptimering

Joomla CMS
Vi utvecklar våra webblösningar på Open Source systemet Joomla 3.9.x som är den mest beprövade och flexibla CMS-plattformen (Content Management System). Joomla erbjuder hög säkerhet, flexibel utveckling, egen design. Kraften och möjligheterna med Joomla gör att plattformen lämpar sig väl för både den lilla föreningen, det expansiva företaget eller den internationella koncernen. Med Joomla får ni möjligheten att enkelt uppdatera hela er webbplats, direkt i webbläsaren.

Läs mer om Joomla här > https://www.joomla.org/

Responsiv webbdesign
Alla våra webblösningar är möjliga att uppdatera och underhålla direkt i webbäsaren, de bygger på en responsiv webbdesign (engelska Responsive Web Design, RWD) innebär webbdesign som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har, och beroende på vilka funktioner som webbläsaren stödjer. Det innebär att besökare kan se samma webbplats från exempelvis en mobiltelefon, en läs/surfplatta eller en persondator utan att behöva scrolla och zooma så mycket som hade krävts vid traditionell webbdesign.

Responsiv webbdesign

Besökare

Idag 18

Igår 35

Denna vecka 126

Denna månad 479

Alla 40052

Logga in